Maak kennis met uw
tandarts in Haarlem

Van harte welkom bij onze
tandartspraktijk in Haarlem

Wij zijn gevestigd aan de Laan van Parijs in Haarlem Europawijk. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich aanmelden via onze website, waarna wij spoedig contact met u zullen opnemen om een afspraak met u in te plannen.

TanDent streeft ernaar om de best mogelijk mondzorg te bieden in een fijne, vertrouwde omgeving. Ons team bestaat uit meerdere tandheelkundige professionals die vijf dagen per week klaar staan om u te begeleiden in het gezond houden van uw mond. Bij ons staat u als patiënt altijd centraal.

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Wij adviseren u graag over een doeltreffende gebitsverzorging.

Maak kennis met ons team in Haarlem

Met een team van professionals houden wij uw mond in optimale staat!

R.K.G. Tan

R.K.G. Tan
Tandarts
BIG: 49060925602

S. L. S. J. Tan-Lie

S.L.S.J. Tan-Lie
Tandarts
BIG: 39060456602

S.S. Hu

S.S. Hsu
Tandarts
BIG: 19917153902

K. S. Yau

K.S. Yau
Tandarts
BIG: 19924957802

C. Oepkes

C. Oepkes
Mondhygiënist

Farah

Farah
Preventie assistente

Eva

Eva
Tandartsassistente

Martine

Martine
Tandartsassistente

Fleur

Fleur
Baliemedewerkster

Openingstijden locatie Haarlem

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar vanaf 08:00 uur. 

Indien u een afspraak buiten openingstijden wilt annuleren, kunt u dit per e-mail doorgeven.

MAANDAG

08:00 – 12:30 uur

13:00 – 17:00 uur

DINSDAG

08:00 – 12:30 uur

13:00 – 17:00 uur

WOENSDAG

08:00 – 12:30 uur

13:00 – 17:00 uur

DONDERDAG

08:00 – 12:30 uur

13:00 – 17:00 uur

VRIJDAG – ONEVEN WEKEN

08:00 – 12:00 uur

12:30 – 14:00 uur

Sfeerimpressie van onze tandartspraktijk

Zie hieronder een sfeerimpressie. Wij hopen u binnenkort te ontvangen in onze tandartspraktijk in Haarlem.

Behandelingen door de tandarts

Hieronder ziet u voor welke behandelingen u onder andere bij onze tandarts in Haarlem terecht kunt. Neem gerust contact met ons op voor meer info.

Preventieve controle en mondhygiëne

Preventieve controle

Maak een afspraak bij de tandarts en kom langs voor een preventieve controle.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

U kunt ook bij ons terecht voor esthetische behandelingen om uw gebit te verfraaien.

Composiet facings

Composiet facings

Facings repareren uw gebit en zorgen voor een stralende glimlach.

Kindertandheelkunde

Kindertandarts

Ook kinderen zijn van harte welkom in onze praktijk. Bel gerust voor een afspraak.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen verstevigen uw gebit en herstellen de kauwfunctie.

Kunstgebit/prothese

Kunstgebit (prothese)

Een volledige prothese (kunstgebit) dient ter vervanging van uw gebit.

Implantaten

Implantaten

Als u een tand of kies bent verloren, kan een implantaat de oplossing bieden.

Orthodontie

Orthodontie

In onze praktijk in Haarlem werken wij met onzichtbare beugels van Invisalign.

Spoed Tandarts Haarlem

Wat te doen bij een spoedgeval?

Heeft u hevige pijn die onmiddellijke aandacht vereist? Last van nabloedingen? Of is een tand of kies afgebroken? In dergelijke situaties raden we aan om meteen contact met ons op te nemen, zodat we uw klachten snel kunnen behandelen en verdere complicaties kunnen voorkomen.

Binnen openingstijden

Bent u op zoek naar een spoedtandarts in Haarlem? Ons team van specialisten staat voor u klaar.

Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

Buiten openingstijden

Bent u buiten onze openingstijden op zoek naar een spoedtandarts in Haarlem?

Neem dan contact op met de spoeddienst.

Reviews van onze patiënten

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Haarlem? Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten. Bekijk hier hoe anderen hun bezoek aan de praktijk hebben ervaren.

Jos Bosman
Lees verder
Een hele fijne praktijk met deskundige tandartsen. Het maakt niet uit of je door tandarts Tan of zijn vrouw geholpen wordt, beide zijn zeer kundig. Je wordt zeer fijn ontvangen door de assistenten van de praktijk en ook de mondhygiëniste is een halfjaarlijks bezoek meer dan waard. Al met al ben ik erg blij dat ik patiënt ben bij TanDent Haarlem.
Menno Zeilstra
Lees verder
Zeer goede tandartsen! Nog nooit zo gehad. Professionele en kundige mensen. Pijnloze behandelingen en mogelijk om een dubbele afspraak te hebben voor mondhygiëniste en controles. Goede informatie en fijne sfeer. Groet, M. Z. Haarlem.
Michel Kok
Lees verder
Zeer kundige tandarts en hoewel de mondhygiëniste niet mijn favoriete moment is, word ik ook daar altijd goed geholpen en wordt er steeds verteld wat ik kan doen om mijn gebit beter te onderhouden. Zeer tevreden met deze praktijk, uiteraard horen ook de dames achter de receptie bij de goede service. Het volledige pakket waar ik zeer tevreden over ben. 5 sterren!!!!
Bert Jansen
Lees verder
Goede voorlichting over plaatsing implantaat. Er vond een degelijke voorbereiding plaats. De ingreep werd vakkundig uitgevoerd. Door de verdoving geen pijn. Vriendelijke begeleiding door de tandarts (Robert Tan) en zijn medewerkers. Na afloop duidelijke informatie over hoe ik om moest gaan met het implantaat. Dank voor de behandeling. Bert Jansen.
Ed Lapre
Lees verder
Sinds enige jaren ben ik patiënt van TanDent. De tandartsen en assistenten heb ik in die tijd ervaren als zeer vakkundig, informatief en vriendelijk. De kliniek is uitgerust met de modernste apparatuur, waaronder een 3D-scanner, die het happen vervangt. Met de scan kan zeer precies door de tandtechnische partner een kroon worden gemaakt, die meteen past zonder geslijp. TanDent is een aanrader.

Veelgestelde vragen

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar voor vragen. Bel ons gerust. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. Voor uw gemak hebben wij hieronder al een aantal vragen beantwoord, die wij in de praktijk regelmatig gesteld krijgen van onze patiënten.

We adviseren om tweemaal per jaar een tandartsafspraak te maken voor een periodieke gebitscontrole, waarbij eventuele problemen, zoals gaatjes, worden opgespoord en behandeld om verdere complicaties te voorkomen. TanDent verwelkomt nieuwe patiënten en u kunt zich gemakkelijk inschrijven op onze website. We nemen vervolgens contact met u op om uw eerste afspraak te plannen. We kijken uit naar uw bezoek.

We heten kinderen van harte welkom in onze tandartspraktijk in Haarlem en willen het belang van het vroeg meenemen van uw kind naar uw tandartsbezoeken benadrukken. Dit helpt kinderen om vertrouwd te raken met de tandartsomgeving. We adviseren om dit vanaf het tweede levensjaar te doen, aangezien jongere kinderen de procedures nog niet begrijpen. Het zorgvuldig monitoren van het melkgebit en het aanleren van tandverzorging op jonge leeftijd zijn essentieel voor een levenslang gezond gebit.

Kinderen tot 18 jaar hebben in Nederland recht op gratis mondzorg.  Neem uw kind daarom op vroege leeftijd al mee naar uw tandartsbezoek: het kan grote tandheelkundige problemen in veel gevallen voorkomen als er vroeg preventief gehandeld of ingegrepen kan worden en zo voorkomen worden dat er op latere leeftijd dure behandelingen nodig zijn. De meeste behandelingen worden bijna allemaal vergoed vanuit de basisverzekering. Niet alle behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Zo worden bijvoorbeeld de kosten voor orthodontie en kronen en bruggen doorgaans niet (geheel) vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij raden u aan om uw zorgverzekeraar te raadplegen, zodat u precies weet welke kosten gedekt zijn en welke kosten voor uw eigen rekening zijn. Algemene controles en noodzakelijke behandelingen (preventie/mondhygiënist, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, foto’s etc) worden (tot een maximum bedrag per jaar) standaard vergoed voor kinderen. Neem gerust een kijkje op deze website voor meer informatie: www.zorgwijzer.nl.

Jaarlijks worden de behandelingskosten op nationaal niveau vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De meest recente tarieven voor het jaar 2023 zijn beschikbaar op deze website. Als u vragen heeft over deze tarieven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn beschikbaar om u te assisteren.

Of u recht heeft op vergoeding is afhankelijk van diverse factoren, zoals het type behandeling en uw zorgverzekering. Sommige behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering, terwijl u voor andere, meer complexe ingrepen, een aanvullende verzekering moet hebben voor vergoeding. Als u verzekerd bent, krijgt u doorgaans een deel van de kosten vergoed tot een bepaald jaarlijks maximumbedrag. We raden aan om uw zorgverzekeraar te raadplegen voor meer informatie en de geldende voorwaarden.