Tandheelkunde van topkwaliteit

TanDent biedt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen door tandheelkundig professionals. Wij streven naar mondzorg van een hoge kwaliteit, gecombineerd met een familiaire sfeer en persoonlijke benadering naar onze patiënten.

Uw tandarts in Rotterdam, Haarlem en Bergschenhoek

Met een team van professionals houden wij uw tanden in optimale staat!

Het team achter TanDent is zeer divers en gedreven. We werken uitsluitend met hoogopgeleide tandheelkundige professionals, en de meest geavanceerde materialen en technieken om te streven naar een optimale mondzorg voor u!

Ons team volgt regelmatig officieel geaccrediteerde bijscholingen om up-to-date te blijven betreft de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en de kennis en vaardigheden verder te verbeteren.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de officiële beroepsverenigingen KNMT en ANT en zijn onze tandartsen ingeschreven in het KRT (kwaliteitsregister voor tandartsen).

Wij zijn trots op onze ISO 9001 certificering (sinds 2012), wat inhoudt, dat wij uitsluitend volgens de meest strenge en recente hygiëneprotocollen werken en wij de behandelingen in de praktijk volgens onze vaste behandelrichtlijnen uitvoeren.

Wilt u TanDent als uw tandarts in de regio Rotterdam, Haarlem of Bergschenhoek?

Stuur een e-mail, bel naar de betreffende vestiging, of kom bij ons langs om kennis te maken en te informeren naar de mogelijkheden tot inschrijven.

De beschikbaarheid kan per vestiging verschillen. Wij nemen in Rotterdam en Bergschenhoek nog cliënten aan, in Haarlem onder voorbehoud. Informeert u hierover via telefoon of aan de balie.

Benieuwd of de behandelingen van TanDent in uw verzekeringspakket zit?

Het zou fijn zijn als u een behandeling ondergaat dat deze dan vergoed wordt door uw verzekeraar.
U kunt op verzoek een begroting laten maken door uw behandelaar die u kunt voorleggen bij uw zorgverzekeraar. Op deze manier weet u precies welk deel uw verzekeraar zal vergoeden.

Voor het hele gezin

Bij Tandent staan wij klaar voor het hele gezin. Een goede mondgezondheid begint al vanaf jonge leeftijd. Daarom vinden wij het belangrijk om goede voorlichting te geven aan ouders, en kinderen al zo vroeg mogelijk te laten wennen aan een bezoekje aan de tandarts. Dat doen wij met aandacht en op een leuke manier voor kinderen.

ZORG VOOR KINDEREN

Wist u dat tandheelkundige zorg voor kinderen onder de 18 jaar altijd volledig vergoed wordt?

PREVENTIE

voorkomen is beter dan genezen en daar beginnen wij graag vroeg mee door goede voorlichting te geven aan de ouders en kinderen

POETSDIPLOMA

Om te stimuleren dat kinderen naar de tandarts gaan leuk vinden, krijgen kinderen bij ons een poetsdiploma. Dit stimuleert goed poetsen en maakt de kinderen bewust van het onderhouden van hun gebit.