Maak kennis met uw
tandarts in Bergschenhoek

Van harte welkom bij onze
tandartspraktijk in Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een tandarts in Bergschenhoek? De tandheelkundige professionals van TanDent staan klaar om u te helpen. Ons team is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke mondzorg in een professionele omgeving. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen.

In onze praktijk staat u als patiënt altijd centraal en wordt er rekening gehouden met uw wensen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en een persoonlijke benadering van onze patiënten. Schrijf u gerust in.

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Wij adviseren u graag over een doeltreffende gebitsverzorging.

Maak kennis met ons team in Bergschenhoek

Met een team van professionals houden wij uw mond in optimale staat!

Openingstijden locatie Bergschenhoek

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar vanaf 08:00 uur.

Indien u een afspraak buiten openingstijden wilt annuleren, kunt u dit per e-mail doorgeven.

MAANDAG

08:00 – 12:00 uur

12:40 – 16:00 uur

DINSDAG

08:00 – 12:00 uur

12:40 – 16:00 uur

WOENSDAG

08:00 – 12:00 uur

12:40 – 16:30 uur

17.00 – 19.00 uur

DONDERDAG

08:00 – 12:00 uur

12:40 – 16:00 uur

VRIJDAG 

08:00 – 12:00 uur

12:30 – 14:00 uur

(even weken)

Sfeerimpressie van onze tandartspraktijk

Zie hieronder een sfeerimpressie. Wij hopen u binnenkort te ontvangen in onze tandartspraktijk in Bergschenhoek.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen alvast voor u beantwoord. Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar vanaf 08:00 uur.

Wij raden u aan om minstens twee keer per jaar een afspraak met de tandarts te maken om uw gebit te laten controleren op gaatjes en andere problemen. Mochten er onverhoopt complicaties zijn opgetreden, dan kunnen wij u hieraan behandelen. Zo voorkomen wij dat de problemen zich kunnen verergeren, met alle gevolgen van dien. TanDent heeft op dit moment nog ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om uw eerste afspraak in te plannen. Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen.

Kinderen zijn van harte welkom in onze tandartspraktijk in Bergschenhoek. Het is belangrijk dat u uw kind op vroege leeftijd al meeneemt naar uw tandartsbezoek, zodat hij alvast kan wennen aan de omgeving van de tandarts en hier vertrouwd mee raakt. Wij raden u aan om uw kind mee te nemen vanaf zijn tweede levensjaar. Eerder heeft geen zin, omdat uw kind dan nog niet begrijpt wat er allemaal gebeurt. Het is belangrijk dat het kindergebit goed wordt gecontroleerd en de voortgang goed in de gaten wordt gehouden. Wij laten uw kind zien hoe hij zijn gebit zelf kan schoonhouden en waarom dit zo belangrijk is. Wij vinden het belangrijk om uw kind hier op vroege leeftijd al bewust van te maken, omdat hij hier een leven lang profijt heeft.

Kinderen tot 18 jaar hebben in Nederland recht op gratis mondzorg.  Neem uw kind daarom op vroege leeftijd al mee naar uw tandartsbezoek: het kan grote tandheelkundige problemen in veel gevallen voorkomen als er vroeg preventief gehandeld of ingegrepen kan worden en zo voorkomen worden dat er op latere leeftijd dure behandelingen nodig zijn. De meeste behandelingen worden bijna allemaal vergoed vanuit de basisverzekering. Niet alle behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Zo worden bijvoorbeeld de kosten voor orthodontie en kronen en bruggen doorgaans niet (geheel) vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij raden u aan om uw zorgverzekeraar te raadplegen, zodat u precies weet welke kosten gedekt zijn en welke kosten voor uw eigen rekening zijn. Algemene controles en noodzakelijke behandelingen (preventie/mondhygiënist, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, foto’s etc) worden (tot een maximum bedrag per jaar) standaard vergoed voor kinderen. Neem gerust een kijkje op deze website voor meer informatie: www.zorgwijzer.nl.

De tarieven van de behandelingen worden ieder jaar landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Op deze website vindt u alle actuele tarieven (geldig in 2023). Mocht u hier vragen over hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen.

Of u in aanmerking komt voor een vergoeding, hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan het type behandeling dat u moet ondergaan en de verzekering die u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Sommige behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering, terwijl u voor andere (complexere) behandelingen aanvullende verzekerd dient te zijn om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Als u verzekerd bent, dan krijgt u in de meeste gevallen een deel van de kosten vergoed tot een maximum bedrag per jaar. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie en de eventuele van toepassing zijnde voorwaarden.