Orthodontie

Orthodontie

Heeft u last van scheefstaande tanden? Dan kan orthodontie de oplossing bieden. Orthodontie is een tandheelkundig specialisme dat is gericht op het optimaliseren van de stand van de tanden, door middel van een beugel. Binnen onze praktijk bieden wij doorzichtige beugels van Invisalign aan. Dit type beugel wordt ook wel een onzichtbare beugel genoemd, omdat de beugel nauwelijks zichtbaar is. Dit biedt een groot voordeel voor mensen die graag een mooi en recht gebit willen hebben, maar liever geen klassieke beugel willen dragen, omdat dit zo erg opvalt.

Wilt u een doorzichtige beugel van Invisalign laten plaatsen bij een tandartspraktijk bij u in de buurt? TanDent heeft vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek en Haarlem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Locatie Rotterdam

Cor Kieboomplein 265
3077 MK Rotterdam

Locatie Bergschenhoek

Rondom 81
2661 CA Bergschenhoek

Locatie Haarlem

Laan van Parijs 41
2034 EE Haarlem

Invisalign beugel

Doorzichtige Invisalign beugels

TanDent werkt samen met Invisalign om een mooi en recht gebit te realiseren voor al onze patiënten. De beugels van Invisalign zijn kwalitatief net zo goed als de klassieke beugels, maar bieden een extra voordeel: de beugels zijn doorzichtig! Hierdoor valt het nauwelijks op dat u een beugel draagt, maar kunt u toch genieten van alle voordelen die een beugel met zich meebrengt. Samen zorgen wij ervoor dat u aan het einde van het traject een stralende glimlach heeft waar u trots op kunt zijn.

Het traject

Invisalign behandeling

Wilt u een beugel laten plaatsen? Schrijf u in via onze website.

De voordelen

Een beugel van Invisalign biedt verschillende voordelen:

  • De beugel wordt op maat voor u gemaakt op basis van een scan;
  • De beugel is doorzichtig, waardoor deze nauwelijks opvalt;
  • De beugel corrigeert scheefstand van de tanden en zorgt voor een mooi, recht gebit.

Afspraak maken

Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken om een beugel te laten plaatsen in één van onze praktijken? Vul dan het inschrijfformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw eerste bezoek aan onze praktijk te plannen.